Marco Borsato dicht bij Nadine

 

Het was vrijdag 2 december 2011 een bijzondere avond voor Wanda, Jacques en Jacqueline Beemsterboer. Het Memorial Concert Nadine4Ever. Een benefietconcert ter nagedachtenis van Nadine waarbij de opbrengst ging naar WarChild.

Maandagavond 6 februari werd het opnieuw een overgetelijke avond voor de familie Beemsterboer. Zij waren uitgenodigd voor het concert van Marco Borsato in Den Haag. Een concert waarin de beroemde zanger stil stond bij het gedachtengoed van Nadine en een lans brak voor de Nadine Foundation en de doelen die deze stichting nastreeft.

Voor de show sprak Marco uitvoerig met Wanda, Jacques en Jacqueline. Op de site van Marco Borsato schrijft de zanger uitvoerig over deze bijzondere avond. Via deze link is een beeldopname te zien waarin Marco vertelt over Nadine. Let even op de datum van het concert: 06-02-12. Datum overlijden Nadine: 02-12-06. Toeval?

Lees ook even wat over het evenement wordt geschreven in het Dagblad voor West-Friesland. Voor een verslag van met Memorial Concert kun je terecht op de pagina van dit evenement. Er is een mooie film van deze avond gemaakt door Varuna Vesta Video Productions en Radio 501. Klik hier voor het bekijken van deze film.

Onderstaande foto geeft een mooie impressie van deze avond. Klik op de foto voor een grotere weergave.

 

 

 

 

 

Copyright ©2009-2012, nadinefoundation All rights reserved.    

#