Memorial Concert: in gedachten bij Nadine


 

Het was een bijzondere en gedenkwaardige avond in schouwburg Het Park in Hoorn. Op deze vrijdagavond, 2 december, werd stilgestaan bij de dood van Nadine Beemsterboer, vermoord door haar ex-vriend, nu vijf jaar geleden. Maar het was deze avond ook het feest waarin het leven werd gevierd. Het Memorial Concert Nadine4Ever. Een avond vol met emoties. De opbrengst van deze avond gaat naar WarChild.

Voorafgaand aan het concert werd een diner voor sponsors gehouden en die hadden niet voor niets er duizend euro voor een tafel betaald. Het diner, verzorgd door topkok Ramon Beuk, was fantastisch. De opbrengst van de schilderijen en andere kavels die tijdens het diner werden geveild, was meer dan verwacht. Bijna 3000 euro voor het goede doel.

 

Voor het concert werden honderden kaarten verkocht en al diegenen die op deze manier hun steun wilden betuigen aan de Nadine Foundation en haar goede doelen werden verrast door een geweldig concert van toppers als The Souldiers en Krystl, niet voor niets bekroond met een Edison als beste newkomer 2011. Wat zij lieten zien en horen was absoluut van internationale klasse. Hopelijk breken zij ook internationaal door, want zij zijn tot geweldige concerten in staat.

Heel indrukwekkend was het optreden van Roser, die een prachtig lied maakte van het gedicht van Jacques, die hij enkele jaren geleden schreef voor Nadine....Lieve Nadine, daar ga je dan, op de vleugels van de wind..... De stilte daarna was heel indrukwekkend.

Natuurlijk was het ook een avond met verrassingen. Burgemeester Onno van Veldhuizen overhandigde Jacques, Wanda en Jacqueline een Eenhoornzegel ter waarde van 500 euro als blijk van waardering voor de inzet die zij tonen om het gedachtengoed van Nadine in leven te houden.

Presentator Robert Jan Knook die het programma op voortreffelijke wijze aan elkaar praatte, riep aan het eind van de avond Wanda het podium op om haar te bedanken voor de enorme krachtsinspanning die zij in samenwerking met anderen had geleverd om dit concert mogelijk te maken. Een terechte staande ovatie viel haar ten deel. En met een kushand van Wanda naar Jacques en Jacqueline betrok zij hen in de hulde.

 

Na afloop van het concert werd in de Othello zaal van de schouwburg nog een afterparty gehouden.

Voor meer foto's: klik op deze LINK

 

 

Nadine4Ever

Met dank aan:

Actus Notarissen, Henk de Vries

Classy Affairs Weddings & Events

David van Gelderen en leerlingen van de Hogere Hotelschool

Dazzling

Deen Supermarkten

De Hypotheker

Dressuur Training en Instructie Anouk Hansen

Food Emotions

Indrukmakers

Harm, Kelli en Nikki Kuppens

HDC Media

Hoorn Events

Ingrid en Thomas Poort van Ingen

Mijn Idee Bloemen & Interieur

Rabobank Hoorn-Midden Westfriesland

Radio 501

Regio Control

Robert Jan Knook

Schouwburg Het Park

Seawind Capital Partners

Soulbuzz Performersmanagement

Staatssecretaris van Veiligheid en Justitie Fred Teeven en partner

Trigion Aviation Security Schiphol

TS International Food

VBK Media

Vlasman Catering

 

 

Copyright ©2009-2011, nadinefoundation All rights reserved.    

#