Joni Aurik ambassadrice van Nadine Foundation

Miss Joni verraste vrijdagavond 30 maart 2012 de Nadine Foundation. Dit gebeurde tijdens het benefietdiner van de Miss West Friesland verkiezing.Joni was één van de tien finalisten in de verkiezing en heeft zich de afgelopen weken ingezet voor de Nadine Foundation.

Joni verklaarde tijdens het benefietdiner dat zij voor de Nadine Foundation echt iets uit haarzelf wilde doen. Joni speelt bij de korfbalvereniging Ados. ,,Door met ons korfbalteam shirts van de Nadine Foundation te dragen blijven wij op deze manier het goede doel steunen'', verklaarde zij. Haar inzet tijdens de verkiezingsstrijd leverde de Nadine Foundation 690 euro op. Een prachtig bedrag.

Joni Aurik is nu voor de Nadine Foundation een drijvende kracht geworden. Zij zet zich nu in voor de gehandicapten in de korfbalsport en promoot tegelijkertijd de Nadine Foundation. ,,Haar ouders zeiden ons dat ze, sinds haar kennismaking met 'Nadine', zij een ander mens is geworden'', vertelt Jacques Beemsterboer. En Wanda over de actie van Joni: ,,Dit is allemaal heel warm. Joni spreekt echt vanuit haar hart.''

Inmiddels speelt ADOS al in de prachtige zwart/wit kleuren uitgevoerde Nadine shirts. Klik op onderstaande foto voor een fotocollage, die zich opent in een nieuw scherm. Klik voor een vergroting nog een keer op de fotocollage.

Miss Joni (Aurik) deed het overigens tijdens de finale van de verkiezing, zaterdagavond 31 maart in de kerk aan de Kleine Noord in Hoorn uitstekend. Zij werd weliswaar geen winnares, maar deed het met haar vijfde plaats heel erg goed. Wie meer wil weten over Joni, klik dan even op haar naam Joni Aurik.

Voor een verslag van de benefietdiner-avond klik op deze link. Op de website van het Dagblad voor West-Friesland is een verslagje te lezen van de verkiezing.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2009-2011, www.nadinefoundation.nl All rights reserved.