Gastlessen

   

  Gastlessen

  Jacques en Wanda Beemsterboer houden inmiddels al 17 jaar spreekbeurten met titel "Mam, ik bel je zo terug" over zinloos geweld. Op scholen, in buurthuizen en voor gezelschappen door geheel Nederland en BelgiŽ. Aan de orde komen een reeks van zaken: Wie was Nadine Beemsterboer, hoe stond zij in het leven, wat is er met haar gebeurd, de impact voor de nabestaanden en de straf/maatregelen voor de dader.
  De lezingen worden krachtig ondersteund door het boek dat Wanda in 2010 uitbracht: 'Mam, ik bel je zo terug' is de titel daarvan.

  TIP: "Mam, ik bel je zo terug" (Nederlands en Engels) kost 19,50 euro, inclusief verpakkings- en verzendkosten.
  Bankrekeningnummer: NL28INGB 0004 4671 42 t.n.v. J. Beemsterboer
  Vergeet niet je adres te vermelden op de bankopdracht of laat de betaling begeleiden door een mailtje naar: Jacques Beemsterboer

  Sinds oktober 2014 wordt Jacques ook door de Dienst Justitiele Inrichtingen (DJI) in het kader van 'bevordering van slachtofferbewustzijn' uitgenodigd lezingen en workshops te verzorgen voor gedetineerden in Penitentiaire Inrichtingen (PI's) in Nederland. Daarnaast spreekt hij voor medewerkers van DJI, de Reclassering, het OM, politie, gemeenten en gezinszorg.
  Speciaal voor deze soort activiteiten is op 1 januari 2021, naast de Nadine Foundation, een nieuwe organisatie in het leven geroepen welke de naam draagt: Stichting "Herstel in Beeld"

  De stichting Nadine Foundation is per 31 december 2022 definitief opgeheven

   

  De stichting "Herstel in Beeld" verzorgt workshops en lezingen en werkt mee aan radio en tv programma's. Meerdere malen worden Wanda en Jacques Beemsterboer gevraagd om uit hun ervaring te spreken.
  Een uitzending bijvoorbeeld bij de nieuwsrubriek 'EenVandaag' is HIER te zien

  Vele overige publicaties via TV, Radio en Podcast programma's waar zij aan hebben meegewerkt zijn HIER te aan te klikken

  Voor een helder overzicht welke zaken er bij een lezing/workshop door Wanda en Jacques Beemsterboer aan de orde komen, je leest het HIER

  Contactadres voor aanvragen van lezingen of medewerking aan de media:
  jacquesbeemsterboer@gmail.com of bel: 06-27265357 (b.g.g.: 06-10208400)