Wat rockt er?

Inspired by You & Dazzling Dancers
'Nadine - Inspired by you'. Zangers Ivanildo Braam en Boy Michaelidis maakten een videoclip als reactie op de trieste gebeurtenis rond Nadine Beemsterboer. Samen met The Dazzling Dancers uiten zij hun emoties.

Raw
Een vleugje soul, R&B en vette hiphop beats zijn de bestandsdelen van de muziek van de urbangroep Raw!

Mama Loo
Ze kennen veel invloeden en hebben er geen moeite mee die open en bloot op tafel te leggen.
Ze hebben een eigen gevarieerd poprockgeluid.

Lock, Stock 'n' Steel
Ze hebben door het werken met invloeden uit de soul, funk, blues, rock, reggae en rap, geïnspireerd door grootheden als Jamiroquai en The Fun Lovin' Criminals een herkenbare, eigen sound gecreëerd waarmee ze het publiek keer op keer weten te verrassen.

Redemption
Tribute 2 Bob Marley. De liefde voor Marley is in alle nummers te horen.

Barbara Breedijk
Vanuit haar huidige uitvalbasis in Amsterdam bestookt de onorthodoxe blonde krullenbol de laatste jaren allerlei podia in Nederland en Denemarken. Dat doet zij gewapend met gitaar met flair, passie en liedjes met teksten die, als je je oren spitst, soms humor bevatten.

John Spijker
Singersongwriter John Spijker komt uit Amsterdam. Hij zingt fraaie Engelstalige liedjes en stond in de semifinale van 'Mooie Noten 2005'. Spijker begeleidt zichzelf op western gitaar.

Ndromeda
Een spannende bijna sinistere sfeer die in sobere arrangementen met hoofdzakelijk akoestische snaarinstrumenten wordt opgeroepen. Met als zangeres Ciska Ruitenberg.
Ze beschikt over een krachtige lenige stem met een jazzy feel. Haar stem kent veel mogelijkheden. Van lieflijk tot getergd.

Leine
In Leines zwoele gitaarnummers klinken de grote invloed van jazz en bossa nova uit haar jeugd door. Haar warme jazzy stem zorgt voor een intieme sfeer, met teksten die haar verwondering over deze wereld uitdrukken. Ze weet met haar liedjes de luisteraar op haar eigen charmante wijze raken. Gewoon een meisje met een gitaar dat vrolijk getinte liedjes zingt.

Bron: Noordhollands Dagblad

 

Copyright ©2009, www.nadinefoundation.nl All rights reserved.