Help mee in de strijd tegen zinloos geweld en voor bevordering van dierenwelzijn. Ontplooi activiteiten en/of word (vaste) donateur van de Nadine Foundation. Stuur een mail naar de stichting, en/of stort een bedrag op: NL 16 ABNA 0544 0840 39. Bij een bedrag boven € 30,00 ontvang je gratis het boek "Mam, ik bel je zo terug" of "Call You Right Back, Mum". Bij voorbaat hartelijk dank

Wij accepteren PayPal

Wil je geen vaste donateur worden maar wel de Nadine Foundation en haar doelstellingen incidenteel steunen, dan kan dat ook met een eenmalige bijdrage. Ieder bedrag is even welkom. Doneren kan heel snel en gemakkelijk via internet bankieren. Hieronder staan de inlogpagina´s van een aantal grote Nederlandse bankinstellingen en Paypal:


ING Bank

ABN-AMRO

Knab Bank

RABO Bank

SNS Bank

'Mam, ik bel je zo terug'

'Call You Right Back, Mum'

 

€ 17,50 per stuk (inclusief € 5,00 verpakkings- en verzendkosten)
Let op! Bij een bestelling van 10 of meer boeken ontvang je
1 exemplaar "Call You Right Back, Mum" gratis

Bestel het indringende boek 'Mam, ik bel je zo terug' van Wanda Beemsterboer-Avenarius over de moord op haar dochter Nadine door overmaking van het bedrag op NL 16 ABNA 0544 0840 39

Het boek is inmiddels in de zestiende druk op de markt, betekent meer dan 23.000 exemplaren verkocht. Er is aan de nieuwste uitgave een extra hoofdstuk, een 'update', toegevoegd. Wanda, Jacques en Jacqueline vertellen hoe het nu met ze gaat. Uitzonderlijk is te noemen dat de nabestaanden ook de moordenaar van Nadine hebben uitgenodigd zijn zegje te doen. Hoe dit is uitgepakt, lees je in dit boek

De uitgekomen Engelse versie van het boek, (knap vertaald door Annemiek van den Bosch) getiteld: 'Call You Right Back, Mum' is op dezelfde wijze te bestellen. Verzendingkosten naar het buitenland zijn op aanvraag. Betalen vanuit het buitenland is met Paypal het handigst. Je kunt de betaling gepaard laten gaan met een mailtje naar de Nadine Foundation

DVD Nadine -Inspired by you- is uitverkocht

maar zeker nog te zien en te horen

Wil je Nadine -Inspired by you-, waarop Nadine danst met haar dansleraren zien,
ga dan naar de website van: Youtube

SpreekbeurtenOp verzoek verzorgen Jacques en/of Wanda Beemsterboer lezingen

Lezingen/gastlessen

Er wordt sterk rekening gehouden met de leeftijden en samenstellingen van de groepen. Wij spreken op scholen, jeugdavonden, kerkelijke - en niet kerkelijke bijeenkomsten.
Kosten: reiskosten (0,30 eurocent per km) vanuit Doesburg (gld). Een vergoeding voor een lezing gaat in overleg en wordt altijd besteed aan de doelstellingen van de Nadine Foundation.

Lezingen en workshops voor het gevangeniswezen, de Reclassering, het OM, de politie en Jeugdzorg, worden verzorgd door de stichting "Herstel in Beeld". Spreker is de vader van Nadine, Jacques Beemsterboer

 

Overige steun

Er zijn, naast het doen van een donatie, veel manieren om de Nadine Foundation te steunen.

Benoem de Nadine Foundation tot (mede-) erfgenaam in uw testament. Dit kan door middel van een legaat of een erfstelling.

Legaat

Met een legaat kunt u zelf aangeven welk deel van uw erfenis u wilt nalaten aan een goed doel. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een legaat, een vastgesteld bedrag, aan de Nadine Foundation na te laten.

'Nadine' als erfgenaam

Niet alleen familieleden, ook instellingen kunnen in een testament opgenomen worden. Wilt u een deel van of de gehele erfenis bijvoorbeeld ten goede laten komen aan 'Nadine', dan kunt u de Nadine Foundation benoemen tot (mede-) erfgenaam. Deze manier van nalaten heet een erfstelling. Eerst worden alle rechten van anderen (boedelkosten, legaten en eventuele schulden) van de totale nalatenschap afgetrokken, van wat er overblijft krijgen de erfgenamen hun deel. 

Voor gedetailleerde informatie over nalatenschappen, evenals over (fiscaal aftrekbare) schenkingen tijdens uw leven, kunt u terecht bij uw notaris. U kunt ook bellen met de Notaristelefoon: 0900-3469393 (op werkdagen tussen 9.00 en 14.00 uur) of kijken op de website www.notaris.nl.

De Nadine Foundation staat geregistreerd als ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Met ingang van 1 januari 2006 geldt voor het successie- en schenkingsrecht en het recht van overgang een volledige vrijstelling voor verkrijgingen door een in Nederland gevestigde Algemeen Nut Beogende Instelling. Het volledige legaat of erfdeel wordt dus uitgekeerd aan de Nadine Foundation en komt ten goede aan haar doelstellingen.


Contact kan je opnemen via info@nadinefoundation.nl


Wil je donateur worden?
Maak een bedrag over op bankrekening NL 16 ABNA 0544 0840 39 t.n.v. Nadine Foundation Doesburg.