Gastlessen

   

  Gastlessen

  De Nadine Foundation (Jacques Beemsterboer) houdt spreekbeurten over zinloos geweld. Op scholen, in buurthuizen en voor gezelschappen waar zij voor wordt uitgenodigd. Ook wordt verteld over de Nadine Foundation en haar doelen en over het boek van Wanda: 'Mam, ik bel je zo terug'. Sinds oktober 2014 wordt de stichting ook door het ministerie van Veiligheid en Justitie ingehuurd voor lezingen in Penitentiaire Inrichtingen in Nederland. Daarnaast houdt de Nadine Foundation spreekbeurten voor de Reclassering, het OM, de stichting Exodus (huisvesting en begeleiding van gedetineerden in de laatste fase van hun gevangenschap) en Jeugdzorg.

   

  In het tv-programma EenVandaag, uitgezonden op 13 januari 2011, werd in de reportage over relationeel geweld opnamen gemaakt van een gastles, die door Jacques en Wanda werd gegeven. Een Vandaag maakte er een reportage over. Heb je belangstelling, klik hier

  Een van de lezingen, met als titel "Mam, ik bel je zo terug", was in het crematorium Schagerkogge, Haringhuizerweg 3 te Schagen.

  Lees hier de aankondiging

   

   

  Copyright 2011, www.nadinefoundation.nl All rights reserved.