Gastlessen

   

  Gastlessen

  De Nadine Foundation houdt spreekbeurten over zinloos geweld. Op scholen, in buurthuizen en voor gezelschappen door geheel Nederland en BelgiŽ. Aan de orde komen een reeks van zaken: Wie was Nadine Beemsterboer, wat is er met haar gebeurd, de impact voor de nabestaanden.
  Ook de uitzonderlijke acties, waaronder het uitbrengen van een videoclip en de oprichting van de stichting en haar doelen. De lezingen worden krachtig ondersteund door het boek dat Wanda Beemsterboer in 2010 uitbracht: 'Mam, ik bel je zo terug' is de titel daarvan.

  Sinds oktober 2014 wordt de stichting ook door het ministerie van Justitie en Veiligheid uitgenodigd lezingen en workshops te verzorgen voor gedetineerden in Penitentiaire Inrichtingen in Nederland. Daarnaast houdt de Nadine Foundation spreekbeurten voor medewerkers van de Dienst JustitiŽle Inrichtingen (DJI), de Reclassering, het OM, politie, de stichtingen SurAnt en Exodus (huisvesting en begeleiding van gedetineerden in de laatste fase van hun gevangenschap) en Jeugdzorg. Voor dit werk is op 1 januari 2021 een nieuwe organisatie in het leven geroepen die de naam draagt: "Stichting "Herstel in Beeld""

   

  De Nadine Foundation en de stichting "Herstel in Beeld" houden spreekbeurten en werken mee aan radio en tv programma's. Meerdere malen worden Wanda en Jacques Beemsterboer gevraagd om uit hun ervaring te spreken. De meeste publicaties en TV en Radio programma's waar de Nadine Foundation aan heeft meegewerkt zijn HIER te zien

  Voor een helder overzicht welke zaken er bij een lezing/workshop door Wanda en Jacques Beemsterboer aan de orde komen, je leest het HIER

  Contactadres voor aanvragen van lezingen of medewerking aan de media:
  info@nadinefoundation of bel: 06-27265357 (b.g.g.: 06-10208400)

   

  Copyright 2011, www.nadinefoundation.nl All rights reserved.