De Hoornse groep achter de clip 'Nadine - Inspired by you' kwam vrijdag 2 maart live op tv bij TMF.

Het werd een spontaan optreden, waarbij Ivanildo, Boy, Mirthe, Rexallan en Jacqueline zich niet uit het veld lieten slaan door de kleine ruimte en een enkele technische onvolkomenheid. Een bijzonder optreden, precies drie maanden na die fatale datum. Toeval?
Hieronder de aankondiging uit het Noordhollands Dagblad:

Noordhollands Dagblad, 1 maart 2007:

'Nadine' live op TMF

Door Eric Molenaar

HOORN - De Hoornse groep achter de clip 'Nadine - Inspired by you' komt vrijdag 2 maart live op tv bij TMF. Zangers Ivanildo Braam en Boy Michaelidis en een aantal dansers uit de clip, onder leiding van Rexallan Clemensia, treden op in het programma 'Reaction'. Het exacte tijdstip is nog niet bekend, maar ligt tussen 16.30 en 17.30 uur.

De dvd met de clip is gemaakt als reactie op de moord op de Hoornse Nadine Beemsterboer, die op 2 december vorig jaar door haar ex-vriend is omgebracht. Familie en vrienden willen met de clip, waarin zij dansend voorkomt, haar droom waarmaken om beroemd te worden.

Nu de groep door TMF is uitgenodigd om in het veelbekeken programma 'Reaction' op te treden is dat een belangrijke stap in de goede richting, zegt Nadines zus Jacqueline. Inmiddels heeft zij ook de bevestiging dat de bekende diskjockey Mental Theo bij de zender Slam FM aandacht gaat besteden aan het nummer.


Bryan Groevenstein filmt Ivanildo Braam tijdens de opname voor de clip

 

 

Copyright ©2009, www.nadinefoundation.nl All rights reserved.