Dazzling presenteert een ontroerend Tribute to Nadine
Dansstudio Dazzling heeft in het weekend van 7 en 8 juli haar jaarlijkse dansshows in Schouwburg het Park opgedragen aan Nadine. De dansshow had dan ook als titel A Tribute to Nadine.

Beide voorstellingen waren uitverkocht. Feitelijk had Dazzling, die voor de achtste keer haar vele dance-groepen voor het voetlicht bracht, wel een derde voorstelling kunnen geven, want er was ook nog een grote wachtlijst, terwijl in de grote zaal toch 900 mensen kunnen.

Het publiek genoot van de show, van de kwaliteit van het dansen, de kleding, er was echt hard gewerkt. Dazzling had er ook echt een 'tribute voor Nadine' van gemaakt. In de hal hingen overal foto's van haar. Het programma, met haar ogen op de voorkant en een stukje over haar binnenin, was te koop voor een euro. De opbrengst, ook van de dvd's, waarvan ter plekke een behoorlijk aantal werd verkocht, ging naar de Nadine Foundation.
De show begon met de clip van de dvd, waarna een applaus losbarstte. Vervolgens trad de Talent Dance Class (waar Nadine in zat) op in de t-shirts met Nadines beeltenis, terwijl daarboven 'we love Nadine' in verlichte letters te zien was.
Tijdens de show kwam er soms een zin uit de song naar voren. Tijdens de gehele show zag je op een groot scherm wie er op dat moment dansten en wie de leraar was van die groep, ook op dat scherm - subtiel - Nadine haar ogen.
Na afloop, toen iedereen op het podium stond, stond Sandra nog even stil bij de dood van Nadine, waarbij ze zich rechtstreeks tot haar ouders richtte en zei dat Nadine erg gemist werd. Een ontroerend moment, zoals er tijdens de show meer waren geweest.

Zie ook www.dazzling.nl

 

Copyright ©2009, www.nadinefoundation.nl All rights reserved.