Bezoek aan Circus Sijm te Heiloo overweldigend

 

 

 

Zaterdag 22 december hebben Wanda, Jacqueline, Dennis en Jacques een voorstelling bijgewoond van het wintercircus Sijm te Heiloo. De ontvangst door direkteur Alex Sijm, bij de ingang van de tent, was heel persoonlijk. Zij waren met hem in contact gekomen door een bericht in het Noordhollands Dagblad dat Circus Sijm de NHD-actie voor War Child ondersteunt door afdracht van 5 euro per bezoeker van de voorstelling van 1 januari 2008.
De heer Sijm heeft zich bereid verklaard om tijdens alle voorstellingen van 22 december t/m 2 januari (24 in getal) de dvd van Nadine te koop aan te bieden. Afgesproken is dat van iedere, tijdens de voorstellingen, verkochte DVD 4 euro naar War Child gaat, wat aan het einde van de reeks nog een fors bedrag kan worden.

Hun verslag van de avond

De voorstelling was prachtig, overweldigend. De intieme sfeer van de tent, het licht, de muziek, maar bovenal de prestaties en uitstraling van de circusartiesten, meesterlijk!
Wij waren een paar uur helemaal 'weg' met onze gedachten. Meegevoerd in een soort memory-droomwereld, waar je pas weer uit ontwaakt als het voorbij is. Wij wisten niet dat circus zo mooi kon zijn.
Ook de aankondiging vooraf dat de Nadine Foundation de NHD-actie voor War Child ondersteunt met de verkoop van de DVD Nadine -Inspired by you, was mooi om te horen. Voor ons gevoel was Nadine hier toch maar weer even aanwezig. Bij het verlaten van de tent zagen we dat bezoekers de moeite namen om de dvd te kopen en hoorden we een vader aan zijn kind uitleggen wat War Child allemaal doet voor arme kinderen in oorlogslanden. Ontroerend.

We begrepen dat het circus ieder jaar in Heiloo haar tenten opslaat. Wij zullen de volgende keer zeker weer van de partij zijn.

Wij wensen direktie en medewerkers van circus Sijm verder veel succes en geven hen een dik compliment.

Jacques Beemsterboer 

 

Copyright ©2009, www.nadinefoundation.nl All rights reserved.