Goede Doelen Uitdaging
   

  Fietsen voor de Nadine Foundation

   

  Jacques en Wanda vertellen de jongens alles over het waarom van de Nadine Foundation

  2 Juni (Hemelvaartsdag) werd de Goede Doelen Uitdaging 2011 georganiseerd door gemeente Koggenland. Een groep van 6 jongens uit De Goorn had ervoor gekozen om een fietstocht te doen om geld in te zamelen voor de Nadine Foundation. De jongens kozen voor de Nadine Foundation omdat zij het idee hadden dat zij hiermee 2 vliegen in 1 klap raakten (welzijn van mens én dier).

  Deze mannen van groep Oranje zijn hun vrienden, familie, kennissen en buren langs gegaan om te vragen om hun sponsoring voor het goede doel. Er was door het jongerenwerk een fietstocht uitgezet van ongeveer 80 kilometer langs alle dorpen van gemeente Koggenland. Op de dag zelf bleek het toch wat korter te zijn. Het was erg mooi weer en de jongens en hun begeleiders hadden goed doorgefietst! Ze hielden een aantal pauzes en gingen dan op een veldje voetballen en uitrusten. Achteraf is het ze erg meegevallen, al hadden ze wel last van een pijnlijk achterwerk!

  Het totale bedrag dat de jongens bij elkaar hebben kunnen krijgen voor de Nadine Foundation is ongeveer 290 euro. Geweldig!

  Jacques en Wanda met de cheque met het geldbedrag erop vermeld dat de jongens bijeen hebben gefietst.      

   

   

  Copyright ©2011, www.nadinefoundation.nl All rights reserved.