Noordhollands Dagblad, 31 januari 2007:

Dvd Nadine overal te koop

door Leo van Gelderen

HOORN - De dvd waarop, dankzij digitale technieken, de vermoorde Nadine Beemsterboer uit Hoorn meedanst, ligt vanaf 19 februari in alle filialen van Free Record Shop. De 20-jarige Nadine werd op 2 december 2006 door haar ex-vriend om het leven gebracht.
Inmiddels hebben familie en vrienden de 'Nadine Foundation, tegen geweld' opgericht. Al het geld dat via deze stichting binnenkomt, gaat naar doelen voor het welzijn van mensen en dieren.
Op de dvd is Nadine dansend te zien, samen met twee dansleraren van 'Dazz 2 impress'. Ze dansen op het nummer 'Inspired by you' dat door twee vrienden van Nadine is geschreven.
Moeder Wanda Beemsterboer: ,,Via, via kwamen we bij Juan de Silva terecht, een van de directeuren van Free Record Shop. Die heeft er voor gezorgd dat de dvd straks overal in Nederland te koop is."
Op vrijdag 16 februari wordt de dvd in schouwburg Het Park in Hoorn aan de pers vertoond. Wanda: ,,De ruimte is kosteloos beschikbaar. En het eerste exemplaar wordt door Marianne Thieme van de Partij voor de Dieren aan mijn man Jacques en mij overhandigd. Het houdt niet op. Het beveiligingsbedrijf Group 4 Securicor op Schiphol, waar Jacques werkt, heeft vijfhonderd euro voor de stichting opgehaald. De directie maakte daar duizend van."

 

Copyright ©2009, www.nadinefoundation.nl All rights reserved.