Bere-Feest
   

  Bere-feest in Ouwehands Dierenpark

  Het weekend van 18 en 19 juni stond in Ouwehands Dierenpark in het teken van het Bere-feest, georganiseerd door Alertis. Wij stonden daar alweer voor de derde keer met de stand van de Nadine Foundation. Het is altijd heel fijn om daar te zijn. We voelen ons daar thuis. Het is altijd Nadine haar wens geweest om iets voor de mishandelde beren te doen. Wij doen dat nu voor haar en staan daar ook volkomen achter.
  Helaas waren de voorspellingen voor het weer heel slecht zodat er minder bezoekers waren dan in voorgaande jaren. Uiteindelijk was 't weer beter dan voorspeld.
  We hebben de nodige boeken verkocht en een aantal kleinigheden. Ook waren we weer aanwezig tijdens de Bere-veiling. Er werd minder druk geboden dan voorheen, maar toch is het meeste verkocht. Ook wij gingen met een aantal veilingstukken naar huis. Volgend jaar zijn we er zeker weer bij.

  Wanda

  Vergeten Dieren Tocht

  Voor de eerste keer organiseerde de Dierenbescherming deze tocht, die voor onze regio op 26 juni in het duingebied bij Egmond werd gehouden. Wij gingen voor de 25 km. Het weer was stralend, de organisatie was perfect, de mensen warm. Vrijwilligers bemanden onze stand met de boeken. Er deden zo'n 250 mensen mee, waarvan ruim 100 de 25 km tocht liepen. Henny Huisman, zelf een groot dierenliefhebber, deed een woordje en gaf het startschot.

  Daar gingen we, het eerste stuk duintje op duintje af door het mulle zand. Het ging ons goed af, gelukkig. Ook Noa, onze driejarige boerenfox, liep vrolijk mee en vermaakte zich prima. Het is ook een schitterend gebied om in te lopen!
  We willen zeker volgend jaar weer meedoen en dan met een grote groep. Wie loopt er mee?
  De Nadine Foundation bracht 700 euro binnen en eindigde daarmee op de eerste plaats bij de 25 km lopers. Voor de vergeten dieren!! Dat voelt goed! Zie voor meer info en foto's: www.vergetendierentocht.nl

  Wanda

         

   

   

  Copyright ©2011, www.nadinefoundation.nl All rights reserved.