Ronald Koeman ontspannen
in Hoorn aanwezig.

Alle tijd voor de onthulling van het
"anti-voetbalgeweldsbord".

Om 15.00 uur precies arriveerde de AZ trainer bij het compex van Always Forward. Direkt na aankomst was er eerst een korte kennismaking in de bestuurskamer van de voetbalclub. Een uur is echter maar kort, dus besloot de meerderheid om snel met het programma te beginnen. Ronald toonde zich oprecht ge´nteresseerd en gaf aan volledig achter de actie van de Nadine Foundation te staan. Ook deelde hij tientallen handtekeningen uit. Ook uit de toespraken van de wethouder Witteveen en de korpschef Rietstra van de politie NHN bleek dat zij zich zeer betrokken voelden. Always Forward komend voorzitter Kluft gaf, namens de club, nog een donatie aan de stichting. Afsluitend deed Ronald de aftrap bij een treffen tussen D pupillen van Always Forward en Zwaluwen.
De actie is geslaagd. Laat het gewicht van de boodschap verder doorklinken dan het gehoor van de vandaag aanwezigen. Dat zal vast gebeuren.

Dank aan allen die zich hebben ingezet voor het slagen van de actie

Wil je een foto reportage bekijken van de onthulling door Ronald Koeman, klik dan hier De fotograaf is de voorzitter van de Nadine Foundation, Theo Mes.

Sv. Always Forward en de Nadine Foundation geven gezamenlijk aandacht aan bestrijding van het voetbalgeweld. Klik hier voor een bezoek aan de website van de club.


Fotobewerking boven, voorzitter NF, Theo Mes

 

Copyright ©2009, www.nadinefoundation.nl All rights reserved.