"Nadine -Inspired by you" heeft een opvolger.

Kort na de moord op Nadine, hebben wij op 16 februari 2007 de Nadine Foundation opgericht en tevens de release beleefd van een videoclip en song: "Nadine -Inspired by you". Van deze clip zijn er inmiddels 3000 verkocht. Van de opbrengst van de clip is een bedrag van rond de 9000 euro naar War Child overgemaakt voor de kinderen in oorlogsgebieden. Daarnaast hebben wij, om Nadines droom uit te laten komen, 4500 euro doorgesluisd naar Alertis, de stichting die zich bezig houdt met het bevrijden en opvangen van galberen in, met name, China en Vietnam. Ook de opbrengst van de Nadine OK Run 2009 is naar Alertis gegaan.

Op 25 september is tijdens een jubileumuitzending van Radio 501, de nieuwe song gelanceerd, als opvolger van Nadine -Inspired by you. De titel: "She's just a girl". Het lied is geschreven en wordt gezongen door Ritchie Maxwell. Ritchie is bekend geworden door zijn compositie ooit voor de politieke partij Groenlinks. Hij schreef daarvoor het lied: "A Thousand Roses" dat hier is te horen.

De release van de nieuwe song voor Nadine was ´live´ bij te wonen op Radio 501 tijdens de marathonuitzending op vrijdag 25 septemer 2009. Radio 501 is een internet-radiozender welke wereldwijd is te beluisteren.


Presentatie van de CD door de zanger/songwriter Richie Maxwell

 

Copyright ©2009, www.nadinefoundation.nl All rights reserved.