Noordhollands Dagblad 13 augustus 2009

Ronald Koeman onthult bord Nadine Foundation

van onze verslaggever

Hoorn - AZ-trainer Ronald Koeman onthult vrijdagmiddag 28 augustus om half vier een bord van de Nadine Foundation bij voetbalvereniging Always Forward in Hoorn.
Op het bord staat naast de tekst 'Geweld eindigt waar respect begint' een portret van de op 2 december 2006 vermoorde Nadine Beemsterboer uit Hoorn.
Het bord is twee bij drie meter groot en komt bij de ingang van het sportcomplex van de Hoornse vereniging aan de Holenweg te staan. Aan een programma rond de onthulling wordt nog gewerkt.
Wanda Beemsterboer, moeder van de vermoorde Nadine: ,,De invulling van het programma hangt vooral af van wat Ronald Koeman wil.''
De voetbaltrainer zal ongeveer een uur aanwezig zijn bij Always Forward. ,,In die tijd hopen we dat hij iets met de jeugd kan doen. Want het gaat tenslotte om de jongeren. Ik hoorde dat hij voor dit soort activiteiten nauwelijks of geen tijd vrij kan maken. Zeker niet nu de competitie al is begonnen. Daarom vind ik het geweldig dat hij dit voor ons wil doen. Ik hoop trouwens dat er meer clubs het voorbeeld van Always Forward zullen volgen.''


 

Copyright ©2009, www.nadinefoundation.nl All rights reserved.